Stolt partner till Malmö Redhawks

Däckhotell som passar dina behov

Superdäck erbjuder däckhotell hos din lokala däckverkstad. Hos Superdäck kan du tryggt och säkert förvara dina däck. Dessutom är däcken försäkrade mot stöld och brand. Vi förvarar dem enligt dina önskemål och ditt behov.

Våra paket

Brons Silver Guld
Förvaring
Skifte
Översyn
Pumpning
Försäkring
Maskintvätt
Förvaring
Skifte
Översyn
Pumpning
Försäkring
Maskintvätt
Balansering
Förvaring
Skifte
Översyn
Pumpning
Försäkring
Handtvätt
Balansering
 


Oavsett vilket paket du väljer så ingår däckhotell och så skiftar vi däcken på din bil till säsong, gör en översyn av däckens skick och kontaktar dig om du behöver nya däck eller om skulle behöva en hjulinställning för att däcken sliter snett. Självklart pumpar vi däcken till rätt tryck och maskintvättar dem.

Pris

Kontakta den verkstad där ni vill förvara era däck för att få en prisuppgift.

Klicka här för att hitta närmaste verkstad

Paket Silver

Väljer du vårt Silver-paket så ser vi dessutom till att dina däck balanseras. Vi rekommenderar balansering för ökad komfort och bättre livslängd. När vi balanserar däcken så kontrollerar vi både däckens och fälgarnas rundhet.

 

Däcken försäkrade

Dina däck är försäkrade och enligt försäkringsbolagens regler så är det din bils försäkring som gäller. Skulle något inträffa med dina däck under tiden vi förvarar dem så ersätter vi din självrisk.

Däckhotell hos Superdäck är smart, smidigt och enkelt. Varför släpa dina däck till ditt garage eller förråd när vi på Superdäck kan förvara dina däck åt dig?