Stolt partner till Malmö Redhawks

Däckhotell som passar dina behov

Superdäck erbjuder däckhotell hos din lokala däckverkstad. Hos Superdäck kan du tryggt och säkert förvara dina däck. i Vårt däckhotell är din däck dessutom försäkrade mot stöld och brand. Vi förvarar dem enligt dina önskemål och ditt behov.

Däckhotell hos Superdäck - Säker däckförvaring med fördelar

Superdäck erbjuder kvalitativa däckhotell-tjänster hos din lokala däckverkstad, så att du kan förvara dina sommardäck samt vinterdäck tryggt och bekymmersfritt. Vi har utvecklat ett bekvämt och förmånligt paket för däckhotell, som kommer att passa dina behov perfekt.
 

Paket för däckhotell - Brons, Silver och Guld

Oavsett vilket däckhotells-paket du väljer, inkluderar det fördelar som kommer göra däckförvaringen enkel och smidig. Våra tre alternativ - Brons, Silver och Guld - ger dig olika nivåer av service för att passa dina behov.

  • Bronspaketet innefattar förvaring i vårt däckhotell, däckskifte, en översyn av däckens skick, däckpumpning, försäkring och maskintvätt av däcken.

  • Silverpaketet, förutom däckhotell, bygger vidare på Bronspaketet genom att inkludera däckbalansering. Balanseringen är viktig för ökad komfort och bättre livslängd på däcken. När vi balanserar däcken, kontrollerar vi både däckens och fälgarnas rundhet för att säkerställa en jämn och bekväm körning.

  • Guldpaketet erbjuder den mest omfattande servicen. Det innehåller däckhotell, förvaring, däckbyte, översyn, pumpning, försäkring, handtvätt av däcken och balansering. Med detta paket är du säker på att dina däck tas om hand på bästa möjliga sätt.

Däckhotell med försäkring och omsorg

När du väljer däckhotell hos Superdäck, kan du vara trygg med att de är försäkrade mot stöld och brand. En extra fördel är att vi förvarar dina däck enligt dina önskemål och ditt behov. Våra däckexperter utför nödvändiga inspektioner och ser till att dina däck är i bästa möjliga skick.
 

Superdäck däckhotell - Prisuppgifter

För att få en exakt prisuppgift för våra däckhotell, kontakta den Superdäck-verkstad som du önskar förvara dina däck hos. De kommer att kunna ge dig information om kostnaden för det valda paketet och andra tilläggstjänster.

Klicka här för att hitta närmaste verkstad
 

Däckhotell med försäkring och säkerhet är vår prioritet

Dina däck är försäkrade i vårt däckhotell, och i händelse av att något inträffar med dina däck under den tid vi förvarar dem, gäller din bils försäkring. Vi ersätter din självrisk, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet när du använder vårt däckhotell.
 

Varför välja Superdäcks däckhotell?

Däckhotell hos oss är det smarta, bekväma och ett enklare sätt att förvara dina däck. Varför slösa tid och energi på att släpa dina däck till ditt garage eller förråd, när vi kan ta hand om dem åt dig? Vi erbjuder kvalitativt däckhotell som hjälper dig att hålla dina däck i bästa skick och säkerställa en smidig övergång mellan säsongerna. När du letar efter en pålitlig däckförvaring med fördelar, se till att välja Superdäck och dra nytta av våra praktiska paket för däckhotell. Vi är här för att ta hand om dina däck, så du kan fokusera på det som verkligen betyder något.