Stolt partner till Malmö Redhawks

Sommardäck

Vi erbjuder ett brett utbud av sommardäck

Köp dina sommardäck hos oss på Superdäck. Vi säljer sommardäck till bra pris från många av de stora däcktillverkarna. För att göra det ännu bättre hjälper vi dig dessutom att byta dina sommardäck hos någon av våra lokala däckverkstäder över landet.

Hitta dina sommardäck hos Superdäck

Sommardäck är vårt expertområde. Vi erbjuder ett brett utbud av sommardäck från några av de mest välkända däcktillverkarna. Vårt mål är att göra ditt köp av sommardäck så smidigt och prisvärt som möjligt. Här är några skäl till att du bör överväga Superdäck när det är dags att byta till sommardäck.
 

Köp och byt dina sommardäck smidigt

Vi strävar efter att göra ditt köp av sommardäck och däckbyte så smidigt som möjligt. Med vår enkla webshop kan du enkelt hitta och boka tid hos din lokala däckverkstad för att byta dina sommardäck. När du väl har bokat din tid, behöver du inte oroa dig för betalning. Du betalar först när dina sommardäck är monterade och redo för säker körning.
 

Ett brett utbud av sommardäck

Vi erbjuder ett omfattande utbud av sommardäck från ledande märken som Toyo Tires, Goodride, Continental, Pirelli, GoodYear och Michelin. Oavsett din budget eller dina preferenser kan du vara säker på att hitta rätt sommardäck hos oss. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa däck som är utformade för att ge dig en säker och bekväm körupplevelse under sommarsäsongen.
 

Superdäck-kortet - Förmåner för Dig

För att göra ditt köp av sommardäck ännu mer förmånligt erbjuder vi dig ett eget kort, Superdäck-kortet. Med detta kort kan du dra nytta av 5% bonus på ditt köp och har möjlighet att delbetala dina sommardäck. Detta ger dig en flexibilitet i din ekonomi samtidigt som du säkerställer att ditt fordon är utrustat med säkra sommardäck.
 

Varför sommardäck är viktiga

På sommarhalvåret är det extra viktigt att ha rätt sommardäck på din bil. Sommardäck är utvecklade för att ge optimal prestanda på varma och torra vägar samt för att hantera regniga vägbanor. Temperatur och gummiblandning är avgörande faktorer för hur väl dina däck presterar. Sommardäck är konstruerade med en gummiblandning som fungerar bäst vid högre temperaturer och ger maximalt grepp. När temperaturen sjunker, tappar däcken greppet på våta vägar, vilket kan leda till farliga situationer. 
 

Välj rätt sommardäck för dina behov

För att säkerställa att dina sommardäck uppfyller dina specifika behov, är det viktigt att överväga din körstil och de vägförhållanden du vanligtvis möter. Om du kör långa sträckor med höga hastigheter och vill ha exceptionellt grepp, rekommenderar vi sommardäck från tillverkare som Toyo, Michelin eller Continental. Om priset är det allra viktigaste, erbjuder vi vårt eget ekonomidäck, Nordexx, som ger pålitligt grepp och prestanda till ett förmånligt pris. Alla däck vi säljer uppfyller EU-kraven gällande miljö och säkerhet. 
 

Sommardäck med miljö och säkerhet i fokus

Alla sommardäck som vi säljer uppfyller de strikta EU-kraven när det gäller miljö och säkerhet. Du kan vara säker på att du gör ett miljövänligt val när du köper sommardäck från oss.
Så varför vänta! Besök oss redan idag och hitta de perfekta sommardäcken för din bil. Vi är din pålitliga partner för prisvärda sommardäck och smidiga däckbyten. Leta upp din lokala däckverkstad och köp dina sommardäck hos Superdäck – vi är här för att göra din körning säker och bekväm under sommarsäsongen.

Du kan även hitta dina nya vinterdäck hos oss.
Leta upp din lokala däckverkstad och köp dina sommardäck redan nu!